MAN
Publicerat den

 Biljetter till Bråvalla festivalen 2014 ✓
Publicerat den

+ köpt biljetter till Bråvalla 
- hade näsblod förut
 
 
/ någon mer som ska dit? Color or colour?
Publicerat den

 
Färgade håret häromdagen - such change much colour.
Det heter coloUr, för det är den brittiska stavingen och det är den enda rätta.
 
biscuit vs cookieDr. Martens - Spring 2014 #STANDFORSOMETHING
Publicerat den

 The Walking Dead
Publicerat den

 
 
För närvarnde är jag uppe i Falun eftersom jag har mitt sista sportlov, Alexander har skola och jag.., har tråkigt haha. Bestämde mig häromdagen för att börja kolla på serien The Walking Dead, eftersom jag hört mycket om den... VARFÖR HAR JAG INTE GJORT DET TIDIGARE?!? Älskar ju zoombie-filmer och sådant köttigt. Är redan inne i säsong två och varvar det med mindre blodiga saker som skoluppgifter, gymnasiearbete och jobbsök...
 
/ Tyckte jag hörde en zoombie utanför, hejdåFirade födelsedag(arna) på bästa sätt.
Publicerat den

Vi firade våran unser gemeinsamer geburtstag igår på bästa sätt, genom att äta.
Vi åt givetvis inte "vad som helst", utan sushi. Väldigt mycket sushi!It is better to travel alone than with a bad companion.
Publicerat den

 
packat och klart
/ på tågetMy last (sunday) morning as eighteen.
Publicerat den

 
En perfekt söndagsmorgon. Vaknade upp ur någon random dröm (älskar drömmar) och utanför regnade det. Finns det något mysigare än att vakna till ljudet av regn? Gick upp tidigt och fick den där underbara känslan av "att idag kommer bli en bra dag", hur ofta känner man den egentligen? Tror det beror på att det är ingen skola i morgon och att jag ska till Falun. För det är precis det som händer idag, jag åker till Falun ett par dagar för att vara hemma hos Alexander. Födelsedagsfiranden av oss, mys och gymnasiearbete står på schemat, det sista är änna' inte så skoj men måste ju göras klart... I morgon fyller VI år och jag blir den där mellan-åldern nitton fyllda. Känns som jag nyss fyllde arton... Snart är man tjugofem, sedan fyrtio och sen vart man pensionär...
 
Nu ska jag packa klart, och om några slag åker jag många mil tåg till korv-staden.It's just another saturday evening.
Publicerat den

Idag är det lördag, och halva denna dag har redan passerat. Har gjort som jag brukar göra varje lördag känns det som, legat i sängen och sedan plockat omkring i rummet mest. Det tenderar ju att bli ganska stökigt under veckan... Igår var det alla hjärtans dag, som det så fint heter. Den spenderade jag i skolan, ute i skogen med att bära brädor och sittandes på en viss tågstation i över en timme, för det var fel på strömmen för tågen. Kom hem nästan 2h senare än beräknat, inte ok.
 
Nu ska jag fortsätta sega omkring här hemma. Coolt. Hej.
 
 
- gammal och mycket ovisad bildRoses are red...
Publicerat den

 "I-landsproblem"
Publicerat den

 Epic Spliff
Publicerat den

 Sleeping beauty.
Publicerat den

 Are you a pluviophile?
Publicerat den

 That's not my kind of thing.
Publicerat den

 
Jag är inte den som berättar om vad jag gjort var och varannan dag, dels för att jag tycker inte att det är roligt för mig att skriva om eller för någon att läsa om (tycker själv inte om att läsa personer som har DAGboks-bloggar), och dels för att det finns inget vettigt att skriva om kring mina dagar. Går ju mest bara i skolan? Så när jag väl kommer till och berättar om en viss dag/händelse så är det ju för att jag tycker det är värt att skriva om. Simple as that.
 
Men, jag tänkte berätta en snabbis om veckan, bara för att det är söndag och vi går in i ännu en hätsk och ångestfylld vecka med skola och allt därtill. Vecka sex bestod utav ett besök på Göteborgs Opera med några trevliga från skolan, vi såg föreställnigen La Cage aux Folles, mycket bra! Besökte även Högskolan Väst som de flesta elever i Trollhättan regionen, tog med mig en del inspiration och idéer till ev. kommande studier. Det viktigaste under veckan var ju ändå att jag åt sushi, som jag gör varannan dag känns det som... Min pojke Alexander kom hem över helgen, perfekt avslut på veckan! Redan nästa helg åker jag upp till Falun för att spendera ett par dagar med honom, då jag har sportlov. Så nu vet ni lite av vad jag hittat på i veckan. Intressant huh? 
 
Har ni gjort något trevligt på sista tiden? Ja? Kanske? Inte?pale sunday
Publicerat den

 Denne høsten jeg forlate Sverige og flykter vestover til Norge.
Publicerat den

Dom flesta i min närhet vet om det nu, så kan lika gärna skriva det här för alla i cybervärlden. I höst blir jag och Alexander Oslo-bor om allt går som planerat! Vi lämnar Sverige och söker "lyckan" i grannlandet. Känns som att detta är vad som behövs efter gymnasiet, kasta sig iväg och se vart det bär!
 
Dock är det mycket som känns naturligt läskigt, även om det "bara" är Norge, det är ändå ett annat land, med andra lagar, annan kultur, annat spårk (osv);
 
1. Flytta hemifrån
2. Flytta ihop                                        
3. Flytta till ett annat land 
 
 
 
 

Det löser sig sa flickan som sket i vasken.Who is perfect?
Publicerat den

 A little sale never killed nobody
Publicerat den

 
I förra veckan var jag på H&M och hittade dessa tre samtliga plagg på rea. En kjol som jag kallar för "vattenfärgad", tjocka tights
och de perfekta shortsen; tighta med hög midja, som råkade vara i min favorit färg (grå <333). Vad var det bästa med allt detta då?
 
Jo jag betalade bara 70 riksdaler för ALLT!
 Mina favoriter på klädställningen.
Publicerat den
Student 2014
Publicerat den

 
- Miljövänlig och icke animalisk ♥
 STICKS AND STONES MAY BREAK MY BONES
Publicerat den

 
- Jag tycker om fula och dåliga bilder, ok.
 
 
 Vad gör man på helgen egentligen?
 
1. Man har skolångest (som vanligt)
2. Man städar sitt rum, för det blir kaos varje vecka