Most of us spend our lives as if we had another one in the bank.
Publicerat den

Det är lika bra att jag skriver av mig lite. Idag hände det en hemsk olycka i mina hemtrakter. En brandbil i uttryckning voltade av okänd anledning av vägen! Dom var på väg till en ladugårdsbrand när det ofattbara skedde. Ladugården fick sedan brinna ner till grunden, utan att varken djur eller människor kom till skada. Men brandmännens öde är en annan historia. De flesta av dom blev lindrigt till allvarligt skadade, medans en har bekräftats omkommen.
Det finns inget att säga. Man blir tom. Mållös. 
 
Jag var på väg hem från skolan när jag såg svart rök och flammande flämtande lågor mot den blå himmlen, kort därefter fastnade vi
i en lång bilkö med bussen, då trafiken var stängd i båda riktningar för räddningsarbete samt släckningsarbete.
 
 
Sådna här händelser får liksom världen att stanna upp. Med världen menar jag byggden, hålan, bubblan man bor i. Artikel till den hemska händelsen. Dessa sorters händelser som kommer nära inpå en, får en att tänka över sitt eget liv och ge extra kärlek till de människor man tycker om.
 
Det får en att tänka på hur hemskt det är när sådant inträffar, personligen kände jag ingen av de inblandade, men alla mina tankar går givetvis till anhöriga och skadade, och på annat sätt inblandade. Det får en även att tänka på hur bra vi har det, inte ofta det händer en olycka alls i dessa trakter och hur glada vi ska vara över våra nära och kära. Sen korsar ju även tanken om de som har de än värre, människor som lever i krig, fattigdom och andra hemska förhållanden. Ja listan över problem och orättvisor kan göras lång. Detsamma gäller listan över tankar som far genom huvudet just i detta nu.
 
 
Livet är ett mirakel, typ. 
Men vi har bara ett per person.
Vi vet aldrig vad livet har i beredskap.
 


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?