Brunt är aldrig fult.
Publicerat den

 
Lite av det senaste/ovisade i loppisväg. 
En "prinzgryta" från Nilsjohan i gott skick och en fullt tickande klocka, samt byrån som ni sett här
Detta är min gryta nr 2, då jag innan detta hittade en exakt likadan.., som jag inte visat! Ska koka böner' så det ryker om det!fkn hndrdtwntsvn ds lft
Publicerat den

God kväll bloggen.
 
Blev det lite sent med publicerande idag, vart en lång dag. Hade endast en lektion, sedan vart jag och handlade i sta-aan och kom hem sent.
Men det bästa som hänt idag, är ju utan tvekan att studentmössorna anlände! Blev helt sinnes! Att kunna fysiskt känna sin mössa, MIN MÖSSA. Smekte den länge, och väl. Det börjar klarna nu, att man faktiskt ska ta studenten (om man blir klar med skolan...HAHA...HA...ha..a..)..!
Måste bara bli av med alla dom miljoner uppgifter man har, sedan jävlar, då är man fri, arbetslös och fattig ♥
 
OH MY GOD HUNDRA TJUGO SJU DAGAR KVAR HJÄLP BLOD SVETT TÅRAR ÅNGEST WOHO SKRIK GLÄDJE
 
- hashtag sexy lokförare
 Om att klämma in möbler i ett redan trångt rum, och älska det.
Publicerat den

 
I förre veckan spontanköpte jag en teakbyrå billigt, varför inte lixom? Problem två, efter att få hem den, var helt enkelt "var fan ska jag ställa den?". Efter mycket funderande och krängande fick det bli här under trappan till mitt loft. Det är inte samma bruna nyans som stegen så det är lite fult faktisikt, men har man ett litet, redan övermöblerat rum vad gör man inte då? Det får helt enkelt vara så här, allt kan inte vara perfekt. Taggar flytta hemifrån (hålan) istället, så jag kan ta all min "loppisskit" och bo hur/vart tusan jag vill! Hallelujah. AmenMinnesdag för förintelsen.
Publicerat den

 
Denna dag tänker jag extra mycket på när jag var i koncentrationslägret Sachsenhausen med klassen, i augusti 2013.
Givetivs önskar man inte att detta ska repeteras. Men sanningen är att det har det gjort, och det görs fortfarande på flera håll i världen.Plugga, (leva,) dö.
Publicerat den

 
 
 
 
 Greased lightning - army style
Publicerat den

 Matte, misse & majs.
Publicerat den

Go'dagens.
Just nu sitter jag här med matteböckerna (länge sedan!) och käkar puffade, rostade, saltade majs.
Har spenderat en långhelg med mitt hjärta som var hemma. Vi åt sushi som vanligt, och igår klämde vi i oss X antal portioner vegetarisk tacos hos mina morföräldrar. Nu har han åkt hem och jag har hunnit ändra om lite i mitt rum, bokstavligen klämt in en ny byrå b.la. Så resten av dagen blir till att söndags slöa, försöka plugga och plocka färdigt på rummet, ungefär som alla andra söndagar.
 January brings the snow, makes our feet and fingers glow.
Publicerat den

 
- bilder från WeheartitGrönt + viskos + fluga = sant
Publicerat den

Allt detta fick jag för en femtiolapp igår, två halsdukar, en episk skjorta, en tröja och den underbaraste fluga jag någonsin sett! perf.
 
 Vem är jag? Vad betyder FiSHMAS?
Publicerat den

 Tycker det är lika bra med en presentation, både för nya och gamla läsare.
Vem är jag? Vad betyder FiSHMAS?
 
 
Jag heter Stina Petersson, är 19 vintrar. Bor i Dalsland och går sista året på gymnasiet på samhällsprogramet. Har enormt många drömmar, och är ambivalent som tusan, så vet inte vad jag ska bli "när jag blir stor". Älskar katter, mat, att gå på loppis och pilla på datorn. Vill ta upp mitt hästliv igen och önskar mig en gård med ett orginal retro kök. Använder inte smink och har en garderob som består utav säkerligen femtio procent secondhand. Förtillfället är jag fisk-terian, alltså en "vegetarian" som äter fisk. Över till FiSHMAS, det är ett namn som hängt med mig sedan 5:an/6:an ungefär, ett konstigt smeknamn jag och mina vänner gjorde... så är det. 
 
- Undrar ni något? Välkommen att kommentera!Välkommen tillbaka!
Publicerat den

Hej.
 
Jag är tillbaks här, och här ska jag stanna helt enkelt. Som ni ser med ett nytt utseende, inspirerat från min tidigare design, samt koder från
en gammal design, ifall någon minns? Måste faktiskt säga att jag är riktigt nöjd, första gången jag gjort så mycket med en design själv..!
Annars har man haft andra till att hjälpa, men det blir aldrig 100% som man vill då... Så nu, nu får det se ut så här till jag tröttnar!
Mycket jag pillat med som inte syns. Så iallafall. De flesta inlägg som har pulicerats på nattstad kommer att flyttas över hit så småningom,
främst inlägg från 15 dec - 10 jan, typ). Därför kan det se lite konstigt ut här i början... Sedan är det alltid lite små fix i kategorier och blablabla.
 
Men, jag är tillbaka här nu! Så lägg denna adressen som din startsida.
- någon som känner igen? En viss kombo råder nu som synes.